Të përkushtuar për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore.
  • wallace@oteshen.com
×
Commercial LED Spotlights PC Recessed Lighting Fixture GU10 Frame MR16 Downlight Fitting
Commercial LED Spotlights PC Recessed Lighting Fixture GU10 Frame MR16 Downlight Fitting
Commercial LED Spotlights PC Recessed Lighting Fixture GU10 Frame MR16 Downlight Fitting
Commercial LED Spotlights PC Recessed Lighting Fixture GU10 Frame MR16 Downlight Fitting
Commercial LED Spotlights PC Recessed Lighting Fixture GU10 Frame MR16 Downlight Fitting

Numri i Modelit:TS09

type of LEDGU10/MR16

material:PC

dimension:88X88X40mm

prerje:Ф80mm

protection classcalss III

IP:IP20

 

Detaje të produkteve Reagime tani

1) Anti glare design,can protect the eyes

2) Easy to change the LED bulb from the front side
3) Round and square shape available
4) White/black body color available
5)High performance PC body,economical and durable
GU10 Frame MR16 Downlight Fitting
Model: TS09
type of LED:MR16/GU10
material :PC
dimension:88X88X40mm
prerje:Ф80m

GU10 Frame MR16 Downlight Fitting

GU10 Frame MR16 Downlight Fitting

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI