Të përkushtuar për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore.
  • wallace@oteshen.com
×
PC round lamp Housing recessed MR16 LED spot light fixture gu10 downlight frame
PC round lamp Housing recessed MR16 LED spot light fixture gu10 downlight frame
PC round lamp Housing recessed MR16 LED spot light fixture gu10 downlight frame
PC round lamp Housing recessed MR16 LED spot light fixture gu10 downlight frame
PC round lamp Housing recessed MR16 LED spot light fixture gu10 downlight frame

Numri i Modelit:TS08

type of LED:GU10/MR16

material:PC

dimension:Ф88X40mm

prerje:Ф80mm

protection class:calss III

IP:IP20

 

 

Detaje të produkteve Reagime tani

1) Anti glare design,can protect the eyes
2) Easy to change the LED bulb from the front side
3) Round and square shape available
4) White/black body color available
5)High performance PC body,economical and durable

gu10 downlight frame

GU10 Frame MR16 Downlight Fitting

GU10 Frame MR16 Downlight Fitting
GU10 Frame MR16 Downlight Fitting
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI