Të përkushtuar për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore.
  • carrie@oteshen.com

Business Unit PK Contest

  • Oteshen Lighting Business Unit PK Contest Summary Conference

    Foshan Yuedeng Light Technology Co., Ltd. held the PK competition summary awards meeting on April 15, 2021.In order to improve team cohesion, combat effectiveness, and stimulate employees' potential and teamwork ability. In March, the business department formulated the "Fly Team & Dream Team Competition Plan", and the PK time is…
    Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI