Të përkushtuar për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore.
  • carrie@oteshen.com
  • shtëpi
  • Classical white and black light housing

Classical white and black light housing

  • New Products release Meeting

    We hold a meeting about the wall light Released on 2020-Nov-10. There are many advantages to these new models 1 Round and square wall light,1/2 /3 head can be chosen. 2 Classical white and black light housing 3 Durable PC material.   4 Satble wide voltage(100-240v),suitable for different…
    Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI