Të përkushtuar për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore.
  • wallace@oteshen.com

Kompania Prezantimi

  • Me më shumë se 36 vite përvojë prodhimi LED.
  • Oteshen ka formuar një gamë gjithëpërfshirëse të produkteve dhe gëzoi një reputacion të mirë në tregun e huaj.
  • Ne jemi të aftë të kryejmë R&D të mykut në mënyrë të pavarur.

TONA PRODUKTET

Ne kemi fituar favorin e shumë porosive të personalizuara nga e gjithë bota, veçanërisht Shtetet e Bashkuara, Evropa, Rusia, Japonia, etj

Teknologjia e Dritës Foshan Yuedeng Co, Ltd.

OFRIMI I ZGJIDHJES NJE NDALUESE

Teknologjia e Dritës Foshan Yuedeng Co, Ltd.

OFRIMI I ZGJIDHJES NJE NDALUESE

Teknologjia e Dritës Foshan Yuedeng Co, Ltd.

OFRIMI I ZGJIDHJES NJE NDALUESE

KONTAKT SH.B.A.

Ne kemi fituar favorin e shumë porosive të personalizuara nga e gjithë bota, veçanërisht Brazili, Turqia, Polonia etj

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

ON
LINJË
HULUMTIMI TANI